és una empresa del Grup Cementos Molins | Veure la web del Grup

Experiència i Tecnologia

Des de 1932, els nostres inicis, vam ser pioners amb el llançament del PAM, el primer ciment cola del mercat.El 1990, PROPAMSA es va incorporar al Grup Cementos Molins, amb la qual cosa es veuria reforçat clarament el seu potencial i les seves possibilitats de millora i d'expansió.

Les inversions en laboratoris d'investigació, noves instal·lacions i la unió dels coneixements tècnics de PROPAMSA i de Cementos Molins va permetre l'expansió de PROPAMSA i va entrar a formar part d'una gran companyia consolidada tant en el mercat nacional com en l'internacional.

PROPAMSA, una empresa capdavantera en morters cua, morters monocapa i morters especials, porta més de 85 anys en el mercat innovant productes i solucions per a la construcció.
Des de l'any 2010 amb la incorporació de BETEC ha permès l'ampliació de productes especials.

Cementos Molins, un grup al voltant del ciment

Cementos Molins va néixer com a empresa familiar l'any 1928 i, al llarg de tota la seva trajectòria, ha desenvolupat una important gestió d'instal·lacions industrials i d'innovació de productes. A partir de 1980, l'empresa va iniciar una etapa d'expansió geogràfica i de diversificació de la seva producció, que va donar lloc a la formació d'un ampli grup d'empreses. L'expansió internacional sempre s'ha produït en societat amb altres empreses.

D'aquesta manera, participa de Cementos Avellaneda a l'Argentina, de la Compañía Uruguaya de Cemento Pórtland a l'Uruguai, de Corporación Moctezuma a Mèxic, de Surma Cement a Bangladesh i de Sotacib a Tunísia. Al mercat espanyol, la incorporació de Promsa, Precon i Propamsa va ampliar-ne la producció, més enllà del ciment, als sectors del formigó i la indústria dels materials de construcció.

En l'actualitat, a més de comptar amb aquestes empreses, el Grup Cementos Molins s'ha ampliat com a multigrup, després de la inversió en accions d'altres societats.

Fàbrica Cementos Molins
Fàbrica Cementos Molins
mapamundi grup Cementos Molins
mapamundi grup Cementos Molins

A prop dels nostres clients

La ubicació estratègica de les nostres fàbriques i instal·lacions industrials ens permet estar a prop dels nostres clients i poder oferir un servei àgil de subministrament. Però la nostra proximitat no consisteix només en la proximitat física, sinó en la nostra vocació de donar un servei personalitzat, des de l'atenció telefònica, passant per la càrrega dels camions, fins a arribar al servei d'assistència tècnica dels nostres especialistes i comercials.

Fàbrica de Propamsa a Quer,
Fàbrica de Propamsa a Quer,
Mapa Espanya localització fabriques Propamsa,
Mapa Espanya localització fabriques Propamsa,

Llibre commemoratiu 75è Aniversari

Fes clic aquí i descarrega el llibre commemoratiu del nostre 75è aniversari.